Logga in

Vitt och brett eller djupt och smalt?

Information har olika syften och vi erbjuder ett par olika nivåer för dig med intresse av nyheter kring standardisering och närliggande områden.

SIS nyhetsbrev

Här kan du enkelt hålla dig uppdaterad kring nyheter och information inom ditt verksamhetsområde. Fyll i dina uppgifter samt vilka/vilket område du är intresserad av. Nyhetsbrevet kommer 6 gånger/år. Anmäl dig här.

Perspektiv 

Perspektiv gör yrkesrelaterad kunskap tillgänglig – dels via en tidning, dels via ett mångsidigt webbverktyg. Här finns allt stöd du behöver för att skapa ett levande ledningssystem och arbeta effektivt och framgångsrikt. Läs mer.

Magasinet S

I Magasinet S läser du om nya trender, tekniker och sådant som påverkar oss i samhället. Vi intervjuar intressanta människor och företag och ger dig inspiration. Vi gör reportage om företag som förädlar sin verksamhet, förbättrar lönsamheten och konkurrenskraften. Läs mer.

Standard Magazine 

Här hittar du nummer av vår tidigare tidning Standards Magazine  Läs gamla nummer här.

Landsbeteckningar

Med en prenumeration på detta nyhetsbrev kan du vara säker på att ha aktuell och komplett information om koder och namn på länder, på svenska och engelska. Nyhetsbrevet är i Excel så att innehållet kan hanteras i dator och enkelt kopieras över till egna system. Nyhetsbrevet kommer ut så snart det hänt något i världen som förändrar landsbeteckningarna. En prenumeration kostar 595 kronor per år. För att börja prenumerera, kontakta sis.sales@sis.se


Kontakta kundtjänst

Hittar du inte det du söker eller har du en fråga? Kontakta vår kundtjänst.

08 - 555 523 10
sis.sales@sis.se

Prenumerera på Magasinet S

Om nya idéer, affärsutveckling och samhällsnytta.

Magasinet S ges ut av Swedish Standards Institute, SIS, och är en tidning för alla våra medlemmar, deltagare i standardiseringsarbetet och beslutsfattare på företag, myndigheter och organisationer. Den tryckta upplagan är 20 000 exemplar. Magasinet utkommer två gånger om året och är gratis.