Logga in

Magasinet S – om nya idéer, affärsutveckling och samhällsnytta

I Magasinet S läser du om näringslivstrender, ny smart teknik, hållbarhetsfrågor och annat som påverkar oss i samhället. Vi intervjuar intressanta människor och företag och ger dig inspiration till nytänkande, innovation och samverkan för gemensam nytta. Vi gör reportage om företag som förädlar sin verksamhet, förbättrar lönsamheten och konkurrenskraften. Läs det senaste numret nedan.

Tema export och handel, vår/sommar 2017

Export och handel är avgörande för många svenska företag. Vi behöver ställa om vår produktion för att uppfylla de mål och de agendor som exempelvis EU och FN sätter upp. Om Sverige håller sig framme finns många möjligheter att öka exporten. I Magasinet S kan du läsa om några sådana möjligheter. Läs tidningen här

Från senaste numret:

Svenskt stål på framfart

Stål är sedan medeltiden en av de viktigaste näringarna i Norden. Men för att konkurrera i världen räcker det inte att vila på gamla lagrar. Med fokus på ständiga förbättringar och nya marknader leder Outokumpu utvecklingen inom rostfritt stål.

Tidigare nummer

Tema innovation, vinter 2016/2017 

Innovation idag blir standarder imorgon och genom att påverka standarder driver du utvecklingen framåt. Magasinet S vill ge dig inspiration från personer som arbetar med innovation, som är med och förändrar både i stort och smått och som gör skillnad. Läs tidningen här


Kommande nummer

I höstens nummer av Magasinet S möter du bland annat Johan Kuylenstierna i en intervju om hur vi kan påverka samhällsbyggandet i en hållbar riktning.

Den 21 juli sommarpratade Johan i P1. Lyssna på programmet här >>

Prenumerera på Magasinet S

Välkommen att prenumerera på vår tidning fullspäckad av nya idéer om intressanta företag och deras affärsutveckling.

Magasinet S ges ut av Swedish Standards Institute, SIS, och är en tidning för alla våra medlemmar, deltagare och beslutsfattare på företag, myndigheter och organisationer. Den tryckta upplagan är 20 000 exemplar. Magasinet utkommer två gånger om året och är gratis.