Logga in

SIS Conference Centre

Här hittar du våra prisvärda konferenslokaler som ger er de förutsättningar ni behöver för att känna er trygga i att genomföra ert arrangemang. Med vårt personliga engagemang ser vi till att ert möte blir effektivt och givande, både för er som bokat och era deltagare.

Konferensrummens storlek varierar från 14 till 100 gäster. Fyra rum (14 p rummen) har fast möblering. Övriga sex konferensrum kan ha varierad sittning efter behov. Samtliga konferensrum har projektor och projektorduk eller skärm.

Vi har totalt 10 moderna mötesrum som är fullt utrustade för olika mötesformer. Vårt största mötesrum rymmer drygt 100 personer och vi har även en expo-yta som har plats för 200 personer stående. SIS arbetar i stora, ljusa våningsplan högst upp i huset. Hela vår konferensanläggning är handikappanpassad och allt vi serverar är i största möjliga mån ekologiskt. Vi är certifierade i kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Vi jobbar hårt med kvalitet och prissättning så att du som kund ska få den bästa valutan för de kostnader du lägger ner. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder där kvalitet, miljö och prisvärda lokaler ska vara fokus.

Torsplan beskrivs som ett av Nordens mest innovativa handels- och kontorshus och är certifierat som ”Outstanding” enligt världens tuffaste miljöcertifieringssystem BREEAM. Visionen 2025 är att vara ett av världens främsta Life Science-område och en mötesplats mellan akademi, näringsliv, vård och samhälle.

Rabatt måndagar och fredagar

Konferenslokaler är eftertraktade, speciellt tisdagar-torsdagar. Därför har vi infört rabatter måndagar och fredagar. Har du möjlighet att ha ditt arrangemang på dessa dagar så kan du spara ytterligare kostnader. För mer information, kontakta konferens@sis.se eller telefon: 08-555 520 00.


Kontakta oss

Vill du boka eller har du frågor?

konferens@sis.se
08-555 520 00