Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-1:2014

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-1: Särskilda krav på öppna gasbrännare och woktillsatser

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN 203-2-1:2022
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-1:2014

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-1: Särskilda krav på öppna gasbrännare och woktillsatser
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 152 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 152 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 843,20 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This European Standard specifies requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of atmospheric commercial gas heated open burners, covered burners, non-enclosed covered burners.
It also states test methods to check those characteristics.
This European Standard only covers type testing.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-1:2014

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-1: Särskilda krav på öppna gasbrännare och woktillsatser
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 152 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 152 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 843,20 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-1: Specific requirements - Open burners and wok burners

Artikelnummer: STD-104946

Utgåva: 2

Fastställd: 2014-12-21

Antal sidor: 44

Ersätter: SS-EN 203-2-1:2005

Ersätts av: SS-EN 203-2-1:2022