Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-2:2006

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-2: Särskilda krav på ugnar

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN 203-2-2:2022
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-2:2006

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-2: Särskilda krav på ugnar
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
Addition
This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating
characteristics relating to the safety and rational use of energy, of commercial gas heated natural convection
ovens, forced air ovens, multi-function ovens and steaming ovens, atmospheric or pressurised.
Commercial bakery ovens, with a sole plate or a trolley and pizza ovens are also covered by this standard.
This European Standard does not cover appliances which are specifically designed for use in industrial
process on industrial premises.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-2:2006

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-2: Särskilda krav på ugnar
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - Ovens

Artikelnummer: STD-45813

Utgåva: 1

Fastställd: 2006-07-07

Antal sidor: 15

Ersätter: SS-EN 203-2

Ersätts av: SS-EN 203-2-2:2022