Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-4:2022

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-4: Särskilda krav på fritöser

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN 203-2-4:2021+A1:2023
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-4:2022

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-4: Särskilda krav på fritöser
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
The scope of EN 203-1:2021 applies, with the following addition and modification of the 3rd paragraph.
This document applies to catering fryers.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-4:2022

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-4: Särskilda krav på fritöser
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers

Artikelnummer: STD-80033430

Utgåva: 2

Fastställd: 2022-01-13

Antal sidor: 20

Ersätter: SS-EN 203-2-4:2005

Ersätts av: SS-EN 203-2-4:2021+A1:2023