Standard Svensk standard · SS-EN ISO 8534:2008

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fisher method (pyridine free) (ISO 8534:2008)

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN ISO 8534:2017
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 8534:2008

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fisher method (pyridine free) (ISO 8534:2008)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This International Standard specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine.

Ämnesområden

Animaliska och vegetabiliska oljor och fetter (67.200.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 8534:2008

Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fisher method (pyridine free) (ISO 8534:2008)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Provning av flytande och gasformiga bränslen, SIS/TK 413

Internationell titel: Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fisher method (pyridine free) (ISO 8534:2008)

Artikelnummer: STD-66864

Utgåva: 1

Fastställd: 2008-07-11

Antal sidor: 24

Ersätts av: SS-EN ISO 8534:2017