Standard Svensk standard · SS-EN ISO 6647-1:2007

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method (ISO 6647-1:2007, IDT)

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN ISO 6647-1:2015
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 6647-1:2007

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method (ISO 6647-1:2007, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This part of ISO 6647 specifies a reference method for the determination of the amylose content of milled rice, non-parboiled. The method is applicable to rice with an amylose mass fraction higher than 5 %. This part of ISO 6647 can also be used for husked rice, maize, millet and other cereals if the extension of this scope has been validated by the user.

Ämnesområden

Spannmål, baljväxter samt produkter därav (67.060)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 6647-1:2007

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method (ISO 6647-1:2007, IDT)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Spannmål, SIS/TK 435/AG 04

Internationell titel: Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method (ISO 6647-1:2007, IDT)

Artikelnummer: STD-63150

Utgåva: 1

Fastställd: 2007-09-13

Antal sidor: 24

Ersätts av: SS-EN ISO 6647-1:2015